Ook voor een themafeest op maat

Momenteel is een seventies, eighties of nineties feest het meest gekozen themafeest. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een verjaardagsfeest of een meerderjarig huwelijksfeest, de classics zijn momenteel “HOT”.

De dance-classics-partyshow past prima bij deze feesten. DJ Spiegelbol (disco-koning) neemt al uw gasten mee naar de jaren 70, 80 en 90. kortom muziek uit de top 100 allertijden en natuurlijk komen alleen de grootste hits op uw feest voorbij !

Deze professionele show beschikt over een schitterende lichtshow, vanuit de lucht en vanaf de voorzijde van de bardelen, natuurlijk een toepasselijke spiegelbol, een prima en strak geluid en disco koning DJ Spiegelbol. Ook kan er, in overleg, gezorgt worden voor een dansvloer met verlichting, extra licht én extra geluid.

De afmeting van de dance-classics-partyshow kan altijd worden aangepast. De minimale ruimte die nodig is voor deze show is 2 meter 50 breed, 2 meter diep en 2 meter hoog.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met het geluid, bijvoorbeeld als er geluidsbegrenzers aanwezig zijn of mensen die verstaanbaar willen blijven. Kortom er kan met heel veel wensen rekening gehouden worden zoals
volume / lichtshow / presentatie en natuurlijk muzikale voorkeur. Ook tijdens uw themafeest of evenement kan de muzikale voorkeur aangepast worden.

Het ontstaan van deze feestformule.

In de zomerperiode van het jaar 2000 besloot DJ Spiegelbol (Henny de Keijzer) rond de tafel te gaan zitten met DJ Jerry Kooijmans (Peter Kooijmans) en Mr. Happy Face (Peter van der Lugt). Hij wilde op korte termijn zijn jeugd laten herleven, zijn oude liefde terug gaan halen. Hiervoor wilde hij een classics-partyshow op gaan zetten. Deze live-partyshow moest de unieke wisselwerking gaan worden tussen de disc-jockey en het publiek.

Na veel koffers met singles afluisteren én veel brainstormen werd de knoop doorgehakt ! De tour kon eindelijk van start. Er werd 1 jaar lang opgetreden, in zowel grote als kleinere zalen en café’s, maar ook tijdens grote en kleine evenementen. De sfeer die ontstond op alle feesten resulteerde al snel in de feestformule van de dance-classics-partyshow.

Deze feestformule bestaande uit ’70’s, ’80’s, ’90’s en eens lekker ouderwets ‘uit je dak gaan’, bleek zo’n succes te zijn, dat er besloten werd om hier mee door te gaan. Aanstekelijke dansklassiekers (dance-classics), de gedraaide platen/cd’s strak ‘in the mix’, een prima en duidelijke presentatie, een mooie show, kontakt met het publiek en de zeer opvallende maar gepaste kleding zijn nog maar enkele ingrediënten voor een superfeest.

Ouderwets plaatjes aanvragen

Ook kunnen de feestgangers tijdens de dance-classics-partyshow zelf hun inbreng aangeven, de ene heeft een voorkeur voor dat soort muziek uit de laatste 30 jaren, de andere heeft weer een andere voorkeur. Lekker ouderwets, van het begin tot het eind ‘plaatjes aanvragen’, en dan snel die tas, op de grond, tussen je danspartner en jou zetten, want dit is en blijft de ideale show voor ouderwetse en hedendaagse disco liefhebbers !!

Tijdens het feest beschikt de dance-classics-partyshow over 3000 digitale classics. Want de show beschikt over het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem én over een minimale muziek-collectie van 300 cd’s.

Kortom, door deze uitgebreide collectie kunnen uw bezoekers/gasten tijdens het feest hun ‘hart’ ophalen en weer eens lekker ouderwets ‘uit hun dak’ gaan !