Ook voor een themafeest op maat

Momenteel is een 70’s, 80’s, 90’s of 00’s feest het meest gekozen themafeest. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een verjaardagsfeest of een meerderjarig huwelijksfeest, de classics zijn momenteel “HOT”.

De dance-classics-partyshow past prima bij deze feesten. DJ Spiegelbol (disco-koning) neemt al uw gasten mee naar de jaren 70, 80 en 90. Kortom muziek uit de top 100 allertijden, natuurlijk komen alleen de grootste hits op uw feest voorbij!

Deze professionele show beschikt over een altijd te plaatsen DJ-Booth (minimaal 2½ meter bij 2½ meter), een  schitterende LED lichtshow, mooie en regelbare JBL geluid set (voor mensen die normaal willen praten) en disco koning DJ Spiegelbol. Ook kan er, in overleg, gezorgd worden voor een dansvloer met verlichting, extra licht én extra geluid.

Kortom er kan met heel veel wensen rekening gehouden worden zoals
volume / lichtshow / presentatie en natuurlijk muzikale voorkeur (ook tijdens uw themafeest of evenement).

Een echte swingende feestformule voor iedereen

Onze partyshows zijn echt een aanrader voor ieder feest! Een ‘live’ en swingende feestformule voor iedereen die een goed en positief feest wil vieren. Ieder thema is mogelijk, zowel bij bedrijven, verenigingen en/of particulieren. De unieke wisselwerking tussen de disc-jockey en het publiek.

Onze partyshows zijn landelijk te boeken en hebben ervaring met o.a. dance-classics-, apres-ski-, bling bling-, old school-, NL-, sport-, verenigings-. tropical-, halloween-, house-warming-, carnavals-, feestdag-, kampioenschap- of  (her)openingsfeesten voor bedrijven/gebouwen.

Ook werkt Midnight Star samen met vele zangers, zangeressen en bands. Dit kan betaalbaarder omdat de artiesten altijd mogen “inprikken” in de partyshow.

Kies ook voor de partyshows van Midnight Star, lekker ouderwets ‘uit je dak gaan’, lekker dansen en genieten van de thema muziek met een aangepaste partyshow en DJ in  gepaste kleding (dit zijn nog maar enkele ingrediënten voor een superfeest!

Verzoekjes aangeven, ook tijdens het feest!

Ook kunnen de feestgangers tijdens een partyshow zelf aangeven welke liedjes zij willen horen, dit zal zorgen voor een gezellige sfeer op het juiste feestmoment. Leuk voor iedereen, lekker, van het begin tot het eind van het feest ‘plaatjes aanvragen’, want door een uitgebreide muziek collectie van duizenden nummers kan iedereen tijdens uw feest hun ‘hart’ ophalen en er positief over napraten!