Henny de Keijzer

Henny de Keijzer

Eigenaar van Midnight Star

Midnight Star is een modern en professioneel bedrijf op het gebied van het muzikaal ondersteunen/verzorgen van huwelijks-, verjaardags-, bedrijfs-, introductie- en themafeesten.

Henny de Keijzer uit Delft is eigenaar van Midnight Star

Na vele jaren landelijk optreden als allround disc-jockey in discotheken (medio dance-classics), landelijke radiopresentaties, een uitgebreide vakopleiding bij het Centrum van Omroep en Media in Hilversum, werd Henny steeds vaker benadert om met een complete show naar locaties te komen. Door deze grote vraag zijn de shows van Midnight Star ontstaan.

Henny ging toondertijd van start met een allround drive-in show, won tussentijds grote prijzen, waaronder de Nederlandse DJ-Trofee, voor beste ‘live’ allround disc-jockey, én de landelijke Stanton-Award, voor beste show presentatie.

Daarnaast werd hij ook vaak benaderd door aanstaande bruidsparen. Hieruit ontstond zijn huwelijksshow, die positief werd aanbevolen voor elk huwelijksfeest door alle landelijke huwelijksvakbladen zoals Bruid & Bruidegom, BWPN en Trouwen!

Momenteel beschikt Midnight Star over diverse shows, met name: Drive-in show, huwelijksshow, dance-classics-partyshow met DJ Spiegelbol, de après-ski-partyshow met DJ Heinrich der Kaiser, Bling-Bling-Partyshow met Billie Bling en de Sax & DJ show..

Henny de Keijzer is natuurlijk ook solo als disc-jockey/presentator/entertainer/voice-over te boeken.