Dé BESTE drive-in show voor elk feest!

Een gezellig feest bouwen doet u nooit alleen, dat doet u samen! Samen met vrienden, familie, bekenden en een professionele drive-in show !

Drive-in show Midnight Star heeft jarenlange ervaring met het “plaatjes” draaien én presenteren op grote en kleinere feesten,voor jongeren én voor oudere jongeren.

U krijgt op uw feest een professionele drive-in show, inclusief een schitterende lichtshow, vanuit de lucht en vanaf de voorzijde van de bardelen, een prima en strak geluid en een presentator/disc-jockey.

De afmeting van de drive-in show kan altijd worden aangepast. De minimale ruimte die nodig is voor deze drive-in show is 2 meter 50 breed, 2 meter diep en 2 meter hoog (zie foto rechtsonder).

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met het geluid, bijvoorbeeld als er geluidsbegrenzers aanwezig zijn. Kortom er kan met heel veel wensen rekening gehouden worden zoals volume / lichtshow / presentatie / dj’s en natuurlijk muzikale voorkeur. Ook tijdens uw feest of evenement kan de muzikale voorkeur aangepast worden.

Het vieren van een compleet en swingend feest met onze drive-in show.

Het vieren en invullen van een compleet feest………óók dat kan samen met drive-in show Midnight Star.

De invulling van het feest bestaat uit onze gepresenteerde drive-in show, compleet met een sfeerverhogende lichtshow en een professioneel geluid.

Muzikale voorkeur kan altijd worden aangegeven, vooraf, maar ook tijdens uw feest. Natuurlijk zijn verzoekplaten altijd van harte welkom !

Tijdens het feest beschikt de drive-in show over 5000 digitale hits. Want deze drive-in show beschikt over het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem én over een minimale muziek-collectie van 300 cd’s.

Ook kan het zijn dat u een thema aan het feest wil ‘plakken’. Ook hierover kan gesproken worden, kortom het is een drive-in show voor élk evenement!

DJ Henny de Keijzer in actie

Een swingende drive-in show.

Midnight Star is met een swingende drive-in show vele jaren een graag geziene gast op menig feest.

De show geniet landelijke bekendheid én zorgt voor een onvergetelijk feest!

Hierbij krijgt de disc-jockey steevast enkele tientallen tot honderden voeten van de vloer. Dit kan natuurlijk alleen als de disc-jockey het publiek perfect aanvoelt, want, zo leert de ervaring, geen enkel publiek is hetzelfde en is de muziekkeuze bij elke gelegenheid, feest of evenement weer anders. De top disc-jockey van Midnight Star beschikt dus eigenlijk over een tweede natuur als het gaat om het aanvoelen van de sfeer en het vermaken van het publiek.

Vandaar dat de aanwezigheid van Midnight Star altijd garant staat voor een gezellig en onvergetelijk feest !

Landelijke gewonnen prijzen

Eén van de allround top disc-jockeys van Midnight Star heeft in de loop der jaren een onderscheidende reputatie op het gebied van presenteren opgedaan. Zijn naam is: Henny de Keijzer.

Zijn muziekkeuze en de manier waarop Henny zijn shows presenteert, zag Midnight Star bekroond met de Nederlandse DJ-Trofee (beste disc-jockey / presentator) en de Stanton-Award (beste show presentatie).

Als de sfeer erin zit en de dansvloer goed feestelijk gevuld is, mixed hij ook cd’s aan elkaar, kortom niet tussen ieder plaatje een praatje !

Allround disc-jockey Henny de Keijzer maakt steevast deel uit van de drive-in show en niets is hem te dol !

Winnaar Nederlandse DJ-Trofee

Avondvullend Show Programma

Totaalshow verzorging met artiest(en) en of act(s)

In combinatie met de drive-in show van Midnight Star, of DJ Henny de Keijzer (solo) kan ook een complete showinvulling verzorgt worden van uw feest, van enkele tientallen tot enkele honderden gasten. Dit natuurlijk in combinatie met een goed geluid en een schitterende lichtshow.

En net zoals het publiek groot of klein kan zijn, zo mogen ook de zalen groot of klein zijn. Deze feestinvulling kan bijvoorbeeld bestaan uit een lakei, die uw gasten ontvangt of een waanzinnige gastheer / ober / badgast. Ook muzikale combinaties zijn mogelijk zoals een saxofonist, zanger, zangeres, party-band of bandparodist.

Tijdens het optreden van de drive-in show/dj kan er dus worden gedacht aan een: zanger, duo, band, illusionist, karikatuurtekenaar of een door u zelf aangeleverde act.

Een themafeest gaan vieren

Natuurlijk kan het voorkomen dat uw feest of evenement beschikt over een thema. Ook hier heeft DJ Henny de Keijzer ervaring mee. De drive-in show is allround en zeer flexibel als het op thema-feesten aankomt.

Ook kunt u bij ons uw feest met een thema invullen want Midnight Star beschikt ook nog eens over ruime ervaring op het gebied van: dance-classics-, après-ski-, bobo-, halloween-, piraten-, tropical-, summer-, beach-, country-, cowboy-, sixties-, seventies-, eighties-, nineties-, dance- en dance-classics party’s (zie boven: diverse shows-overige shows).

Ook voor introductie- of promotiefeesten stralen de shows van Midnight Star hun klasse uit !

DJ Spiegelbol in actie

Tevreden gasten bij ieder feest

Grenzeloos plezier en tevreden gasten!

De combinatie van het vermaken van het publiek, de juiste muziekkeuze, een goed geluid, een schitterende lichtshow, prima acts, de nieuwste attracties, jarenlange ervaring en het grenzeloze plezier dat de disc-jockey elke keer weer heeft in zijn werk maakt dat Midnight Star een graag geziene gast is op feesten en feestjes !

Midnight Star beschikt, in goed overleg, over de allernieuwste attracties zoals bijvoorbeeld: virtuele spelen, maar ook over spelen zoals: sumo- worstelen, formule 1 racen of lekker eens uit je dak gaan op de rodeo stier.

Of het nu gaat om een klein feest of om een groot feest met een thema of acts, 1 ding staat vast: waar Midnight Star is, wordt het pas echt een goed en gezellig feest !