De beste drive-in show met swingende dj voor ieder huwelijksfeest!

De perfecte bruiloft wordt natuurlijk afgesloten met een onvergetelijk feest! Samen met het kersverse stel, familie, en vrienden maakt Midnight Star er een fantastisch feest van. Midnight Star verzorgt als sinds 1992 de muzikale ondersteuning voor kleine en grote huwelijksfeesten om nooit te vergeten.

DJ Henny de Keijzer heeft in de loop der jaren een onderscheidende reputatie op het gebied van presenteren en draaien opgebouwd. Zijn muziekkeuze, het inspelen op het publiek en de manier waarop Henny zijn shows altijd met alle vrolijkheid presenteert/draait, zag hij bekroond met de Nederlandse DJ-Trofee (beste ‘live’ disc-jockey) en de landelijke Stanton-Award (beste show presentatie)!

Drive-in show Midnight Star

Aangepaste drive-in show

De show voor iedere zaal!

De afmeting van de huwelijks- drive-in show kan altijd worden aangepast. De minimale ruimte die er nodig is voor deze show is 2 meter 50 breed, 2 meter diep (2 meter hoog). De show bestaat dan uit 3 zilverkleurige bardelen met geluid en een lichtshow boven de huwelijksshow.

Natuurlijk wordt er altijd rekening gehouden met het geluid, bijvoorbeeld als er een geluidsbegrenzer in de zaal aanwezig is of voor de mensen die verstaanbaar willen blijven. Alles kan naar wens worden aangepast zoals volume / lichtshow / presentatie / afmeting en natuurlijk uw muzikale voorkeur, ook tijdens het feest.

Het invullen van een onvergetelijk huwelijksfeest….. dat is Midnight Star! De invulling van het feest bestaat uit onze gepresenteerde en/of non-stop show, compleet met een sfeerverhogende, schitterende lichtshow en een professioneel JBL geluid.

Van classics tot modern

Alle muzikale wensen zijn mogelijk, dankzij onze verzameling van 5000 digitale hits. De show beschikt ook over het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem én over een minimale muziek-collectie van 500 cd’s. Ook kunnen er USB sticks met mp3 bestanden worden meegenomen en behoort het “inprikken” van mobiele telefoons tot de moderne mogelijkheden. Wel of geen thema, alles kan.

Een extra optie is onze sfeerverhogende Bubble Machine (grote bellenblaas machine), super romantisch/gaaf voor de openingsdans/af en toe tussendoor/finale van uw huwelijksfeest. Ook populair is WeddingDanceMix.nl, origineel de dans openen met uw/jullie favoriete, aan te geven, muziek.

Bruiloft finale

Swingend Huwelijksfeest

Een feestelijk, schitterend en swingend optreden

Midnight Star is met een feestelijke, schitterende en swingende drive-in show al vele jaren landelijk een graag geziene gast op menig huwelijksfeest of receptie. De huwelijks- drive-in show geniet landelijke bekendheid én zorgt voor een onvergetelijk en positief feest!

Hierbij krijgt de disc-jockey steevast enkele tientallen tot honderden voeten van de vloer. Dit kan natuurlijk alleen als de disc-jockey het publiek perfect aanvoelt, want, zo leert de ervaring, geen enkel publiek is hetzelfde en is de muziekkeuze bij elk huwelijksfeest weer anders. De top disc-jockey van Midnight Star beschikt dus eigenlijk over een tweede natuur als het gaat om het aanvoelen van de sfeer en het vermaken van het publiek.

Vandaar dat de aanwezigheid van Midnight Star altijd garant staat voor een gezellig en onvergetelijk feest, kortom: succes verzekerd!

Een huwelijksfeest met een thema vieren

Natuurlijk kan het voorkomen dat uw huwelijksfeest beschikt over een thema. Ook hier heeft DJ Henny de Keijzer ervaring mee. De huwelijksshow/drive-in show is allround en zeer flexibel als het op thema- huwelijksfeesten aankomt.

Thema’s zoals: white-wedding, sax en dj party, dance-classics, après-ski, glitter en glamour/bling-bling, las vegas, summer/beach, sixties (60′s), seventies (70′s), eighties (80′s), nineties (90′s), ja, zelfs surprise-/verrassings-huwelijksfeesten zijn geen probleem!

Of het nu gaat om een klein of groot gezelschap, op uw huwelijksfeest, met een thema of act, 1 ding staat vast: waar Midnight Star staat, wordt het een positief en gezellig feest!

Altijd FEEST