Party DJ Henny de Keijzer ft Frans Duijts Na optredens in Frankrijk met Jan Smit en Nick & Simon en in Nederland met Peter Beense, was het afgelopen zaterdag tijd voor zijn allernieuwste single: Elise en introductie van de nieuwste cd: 10 jaar, die op 6 november landelijk verschijnt.

Met 10 jaar in het vak stond hij rond 01:00 uur op de planken met de Delftse allround DJ Henny de Keijzer, die de gehele presentatie, met veel vermaak op zich nam samen met zanger Cornel. Dit spektakel was dan ook al maanden vooraf volledig uitverkocht en vond plaats in Charlie’s Café te Berkel en Rodenrijs. Daarom viel vanuit de organisatie direct het oog op een goede en allround regio DJ. Tijdens zijn optreden eerde Frans Duijts zijn grote voorbeeld André Hazes met zijn meest favoriete nummer: Zij gelooft in mij.